2013年9月3日星期二

www.shoxskove.com nike free tys152

Foreløpig er hele raden bare utstyrt med fire ii full beltegående pansrede personellkjøretøy til lasting våpen,nike norge, ammunisjon og rocket dra, menn reiser i tre militære lastebiler gjenværende ansatte - så selvfølgelig smerten av å eliminere marsjen, men en gang i slagmarken, soldatene fortsatt stole på sine egne to - tuǐ handling. Over elva fra departementet på 18 for to dager, den første dagen i slaget ved utbruddet, den japanske operasjoner til forsvar for Heilongjiang En Jiajun kollaps under angrep av et hav, byen Khabarovsk i solnedgangen fall før de plugger inn en Jiajun lyse syv ni flagg, så det er en kontinuerlig marsj og Zhuijian krig.

Heilongjiang nedstrøms områder tunge vannet nettverk,nike sko norge, trettiåtte stort antall japanske okkupasjonen etter overgangen til Sørøst-Asia og India urfolk gjenvinning, overalt er den type tofu blokk med rismarker, er ikke bidrar til storskala mekanisert forhånd, bare noen få pansrede kjøretøyer som overfall styrke, er hvert møte spiller veldig ji intense. Løpende kontakt med krig, har blitt rammet av skumring mørkets frembrudd, for å presentere hele jorden har blitt fullstendig innhyllet natt sè. Med forsiden av skudd minsket, som en reserve av An Guanghua mottatt ordre fra sine overordnede, spole fremover, for å lykkes Brother ispedd overgrep tropper for å kjempe foran mer enn tretti i morgen tidlig okkupasjon kilometer Lucinda byen, så du kan leiren for å hvile, etter den følgende styrker fortsetter å angripe og aldri sluttet å rive opp lagene i den japanske motstand.

Etter skumring stykke slagmarken, fuktig jord overalt ellers har lemlestede tarmen og tarm, var luften fylt med tykk blodig atmosfære, alle hjerter er ett stramt. Spores pansrede kjøretøyer som kjører over kanten av døden Guizi Bing, en piercing hyl boggling. En Guanghua tråkket på et eget hode og kropp, nesten snubler i bakken, raskt stille påminnelse egne soldater. I tillegg lemlestede lemmer på slagmarken, er kroppen i uorden, nike air max 95 lot mange av dem til å være døde eller er prosjektil overvelde Guizi Bing, men så lenge nike free et trekk for å møte nike free er en shuttle kuler, granater og til høres dø, men ingen mennesker stoppet nike free forover så snart som mulig, finne ut foran situasjonen, slik at store krefter bak den raske oppfølging.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论